Cautare

8872 de rezultate pentru "stirile pro tv ora 19 00 27 03 2012" (2.86 secunde)
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Interesante de urmarit vor fi stirile noi care vor fi lansate pentru a distrage atentia de la aceste subiecte.
Stirile despre greve, de azi dimineata, au trebuit inlocuite, rapid, pe mici ecrane, cu stirile despre revolutie, inclusiv prin promovarea acestui Teodor Maries, care nu are nicio calitate sa vorbeasca in numele revolutionarilor, el fiind mai mult un soi de administrator al asociatiei "21 decemnbrie".
Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Delegatii, inclusiv sustinatorii lui Blaga, n-au primit voie sa intre in sala decat dupa ora 10.00. Cu cateva minute inainte de ora inceperii - 11.00 - si-a facut aparitia Emil Boc. ... Fix la 11.00 a sosit si invitatul de onoare:
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
In acelasi timp, PIB-ul per/capita al "noii" Romanii ar scadea la 5.700 de euro, avand in vedere ca PIB-ul per capita in Romania a fost in 2012 de aproximativ 6.700 de euro, in vreme ce al Republicii Moldova de doar 1.500 de euro.
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
Strategia fiscal - bugetara 2012 - 2014, o prognoza fara viitor Suntem si vom fi datori vanduti. ... Practic acest lucru se intampla, iar despre indatorarile viitoare citim negru pe alb, in Strategia fiscal - bugetara pe perioada 2012 - 2014, elaborata de catre Guvernul Romaniei.
Jurnalul National:In privinta alegerilor anticipate sunt in UDMR voci pro si contra si ma gandesc la pozitiile exprimate de ministrul Laszlo Borbely, de Marko Bela...? ... In 2012 nu vor mai fi revendicari, pentru ca pe ultima suta de metri nu mai poti veni cu revendicari.
Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare. ... Asadar toti aceia care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt astazi interesati sa sustina pastrarea cvorumului de participare.
google-analytics.com